Sunday, March 06, 2011

Hääl, hääle, häälega, hääleta....




Eile sain viimase kirja Edgarilt ja seal paljastus kogu tõde, et ta ei kirjutanudki mulle otse. Mhhh :P Olgu, olgu, lõpetasin meie põgusa online randevuu (?) ja klikkisin lingil. Nüüd jään ootama uusi üllatusi :)



Tere!

Valimisjaoskondade avamiseni pühapäeva hommikul kell 9 on jäänud loetud tunnid.

Ma tahan Teid kōiki tänada selle toetuse eest, mida olete näidanud Keskerakonnale viimastel kuudel, nädalatel ja päevadel. Ainult tänu Teile on Keskerakond täna seisus, kus igast häälest sōltub, kas valimised vōidab Keskerakond vōi ansiplased.

Me oleme heas seisus, kuid samas ripuvad juuksekarva otsas kümnete tuhandete eestimaalaste lootused elada hoolivamas, mōistvamas ja vōrdseid vōimalusi pakkuvas Eestis.

Jah, seis pole lihtne. Veerand miljonit häält on juba antud eel- ja e-valimistel. Suures osas on need Reformierakonna ja IRLi hääled. Kuid see ei tähenda, et nad vōivad oma vōidus kindlad olla.

Teil on terve päev aega, et seis enda kasuks pöörata. Teist sōltub, kas hinnatōus peatub, tööpuudus hakkab vähenema ja palgad kasvama. Teist sōltub, kes ja kuidas hakkab Eestit juhtima.

Tähtis on meeles pidada, et niisama ei muutu midagi. Tuleb minna valima ja anda oma hääl Keskerakonna poolt!

Olen optimist. Näen, et meis jätkub jōudu ja tahet.

Vaata palun ka minu valimispäeva eelset pöördumist:
http://www.keskerakond.ee

Kohtumiseni!

Edgar Savisaar


Juhul, kui Te ei soovi edaspidi Keskerakonnalt oma e-mailile teateid saada, vajutage lingile
http://www.keskerakond.ee/unsubscribe/?UID=634ed31ead611f70defa6d73b1d3ac63
Teid eemaldatakse meie andmebaasist 24 tunni jooksul.



Ja valimisteema lõpetuseks vist need e-mailid ja tikutoosid läksid täkkesse, kui Eedu sai enim hääli ja Ansip oleks võinud öelda: "eelistaksime SDEga koalitsioonis olla". Oleks huvitav olnud.



Head kevadet!





Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home