Tuesday, March 01, 2011

Greetings from Reformierakond!



Kuigi Edgar on mulle taaskord kirjutanud, siis tervitan teid täna tema konkurentide Reforierakonnaga. Samuti kutsun teid üles koos Edgariga osalema eelhääletusel ja seda on võimalik teha kuni homseni, s.o. 2. märtsini.



Tere sõbrad!

Ma ei tea, kuidas Teile, kuid hoolimata käredast pakasest, näib mulle siiski, et õhus on selgelt juba kevadet. Päevad venivad aina pikemaks, juba kuuleb linnulaulu.

Küll see kevad tuleb!

Seda, milline ilm on, me ise otsustada ei saa, aga selles osas, milline kevad Eestit ees ootab – saab igaüks kaasa rääkida hääletades Riigikogu valimistel.

Inimesi on kahesuguseid. Muidugi on neid, kellele sobib parempoolsete poolt valimisteks suureks puhutud seebimull, millest paistab justkui läheks Eestil aina paremini.

Kes soovib, ärgu tehku muidugi välja, et reaalpalk on 9 kvartalit järjest langenud, ametlik töötus kasvab taas aasta algusest, esmatarbekaupade hinnad teevad pöörast galoppi ülespoole.

Ma usun siiski, et enamik meist mõistab – valel on lühikesed jalad. Varem või hiljem peame ikkagi vaatama Eestis valitsevale olukorrale silma ja otsustama koos, mida teha, et oma riik taas õigele teele juhtida.

Kui ka Sina usud, et aeg on viimane midagi ette võtta endiselt kõrge tööpuudusega, ülejõu käivate maksude ja hindadega, siis liitu valimistel nendega, kes nõuavad muudatusi.

Ütleme koos, et meile aitab ilusatest valedest. Tahame, et Eestis oleks ka tegelikult hea elada. Nii meil endil, kui meie lähedastel!

Tule valima!

Edgar Savisaar, kandidaat Kesklinnas, Lasnamäel ja Pirital nr 609 Keskerakonna esimees


PS

Internetis saad hääletada juba alates 24. veebruarist kuni kolmapäeva, 2. märtsini.

Eelhääletusel saad osaleda järgmise nädala esmaspäevast kuni kolmapäevani.




Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home