Monday, November 24, 2014

Vaba teema fotonäitus-müük



Reedel, 5. detsembril kell 17.30 avatakse Tartu raudteejaama ootesaalis (Vaksali 6) fotonäitus-müük „Vaba teema”






Näitusel pakutakse vaatamiseks viie erineva pildistaja töid. Millised teemad fotodel kujutatud on, selgub alles ürituse pidulikul avamisel. Tööd on erinevad ja omanäolised, kuna tööde autorid on erineva fotograafilise tausta ja tunnetusega. Osalejad pole eelnevalt koos oma fotosid presenteerinud.

Fotod tegid Arp Karm, Kerly Ilves, Käty Tarkpea, Priit Mürk ja Silja Järv. Näitusele on valitud fotod, mis on sobilikud kaasa osta kingituseks või oma kodu kaunistamiseks. Osalejad pakuvad oma käsitööd (fotod, postkaardid jms) taskukohaste hindadega.

Näituse korraldavad piltnikud ühiselt oma kuludega, näituseruumiga toetab lahkelt Tartu raudteejaam. Näitus-müük on külastajatele tasuta ja eksponeeritud vaid kaks päeva, reedel 5. detsembril 17.30-20 ja laupäeval 6. detsembril 11-16.

Üritus püüab koondada aktiivseid hobipiltnikke ning pakkuda talvehaku Tartu kultuurimaastikul pisut põnevust. Pealkirjaga “Vaba teema” on kokku võetud näituse autorite erinevus, presenteeritavad tööd kui ka ürituse formaat.


Lisateave:

teemavaba@gmail.com


Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home