Monday, December 16, 2013

Vaba teema müügiks / Free theme for sale!


6. ja 7. detsembril toimus Tartus suurepärane Vaba teema Tiigi Seltsimajas, mis kujutas endast fotonäitus-müüki. Oma töid esitasid viis erinevat piltnikku: Arp Karm, Kerly Ilves, Mari Jänes, Raili Eller ja Reimo Rebane. Üritus möödus edukalt ning esitatud fotosid on võimalik kuni 23. detsembrini Tiigi Seltsimaja keldri galeriis vaatamas käia. Selleks tuleb minna tööpäevadel kella 8-17ni Tiigi Setltsimajja ja paluda ligipääsu administraatori käest keldri galeriisse. Administraator asub II korrusel, trepist üles, paremal koridori lõpus asuvas ruumis.



PRINTS AND POSTCARDS ARE FOR SALE. CONTACT FOR PRICES AND DELIVERY:
kerly[at]kerlyilves.com
THE OFFER IS GOOD FOR A LONG TIME.

Mõnel ikka õige postkaart ostmata ja kink tegemata. Sedapuhku on imeline võimalus sellest murest lahti saada minu abiga. 

Pakun müügiks oma esitatud fotosid ja postkaarte.
Jälgige seletusi fotode juures ning võite julgelt seda linki kõigiga jagada. 

Hinnad ja kättetoimetamine kerly[at]kerlyilves.com
Pakkumine ei aegu!

Kes ees see eee mees või naine :)



Esimesed 10 fotot on näituse Eluenerg fotod. Müügil kogu komplekt: foto, paspartuu, raam või vaid foto eraldi. Foto "Laht" on 50 x 40 cm mõõdus ja kapaplaadil.


















Postkaardid, 10x15 formaadis, kahepoolsed, valge paber ja kreemjas paber, esikaanel foto ja taga www.kerlyilves.com logo. 








Postkaardid, 11 x 17, kahepoolne, kreemjas-pärlmutter paber, esikaanel foto ja taga www.kerlyilves.com logo. 





Fototriptühh New York City, võimalus valida ruutformaadis 13 x 13 või A5 formaadis tumehalli või hõbe-pälmurtter tausta vahel. A5 formaati sobib raamida, esikaanel foto ja taga www.kerlyilves.com logo. 











KUNST MASSIDESSE!



Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home